أخبار مصر
اليوم , اخبار مصرية , اخبار القاهرة , اخبار اسيوط , اخبار الاقتصاد , اسعار الذهب
اليوم
اسعار الاقتصاد المصرى , news about egypt ,nile news
news in egypt ,newa
christian in egypt
, اسعار
العملات
______________________________________________________
-->
+
-->
- الكمية تكفي: 4 أشخاص
- وقت التحضير: 60 دقيقة
- وقت الطهي: 15 دقيقة
- المقادير: المرحلة الاولي
كوب دقيق
كوب ميا دافية
معلقة لبن بودر
معلقة خميرة
معلقة سكر
رشة ملح
المجموعة التانية
كوب ونص دقيق
نص معلقة بيكينج بودر
ربع كوب زيت
معلقة زعتر
الصلصة
معلقتين صلصة
توم بودر
ملح
الحشو
تونة
زيتون اخضر
زيتون اسود
جبنة شيدر
جبنة موتزاريلا
فلفل اخضر والوان
طماطم من غير البذر - التحضير: نخلط مقادير المجموعة الاولى ونغطيها ونسيبها 10 دقائق او ربع
ساعة حسب حرارة الجو
وبعد العشر دقائق مايخلصو نحط المجموعة التانية
وبعد ماعجنتها حطيت معلقة زعتر
وسيبتها ترتاح شوية - الطبخ: قسمت العجينة 2 وعملتها صينييتين
وفردتها بالنشابة وحطيتها في الصينية وخرمت العجينة بالشوكة
عشان تخرج الهوا ومايبقاش سمكها كبير
وعملت الصلصة حطيت معلقتين صلصة + توم بودر + زعتر + ملح
وعليهم حبة ميا صغيرين واديتها غلوة
وبعدين فردتها عالعجينة
ونيجي بقي للحشو طبعا اختياري انا بحبها بالتونة
وحطيت الحشو من غير الجبن
ودخلتها الفرن تستوي ولما استوت طلعتها ورشيت الجبن عليها
ودخلتها الفرن ومن غير مافتح الشواية ولا حاجة هي من
السخونة بتسيح
اقرأ المزيد : http://www.eg-copts.com/vb/showthread.php?t=117642#ixzz2X1Nk3reC


0 التعليقات:
إرسال تعليق
لا تضع تعليق يسئ الى اسمك ووطنك وديانتك وشخصك واسرتك وهلك